У нас є план!. Ідеї ремонту

Рекламний блок
У нас есть план!

Продовжую далі, якщо ніхто не проти) На критику і питання постаралася відповісти в коментарях, і тут ще трохи напишу. Що називається, не судіть строго!

Переносити кухню на принципово інше місце, мало того, що дуже складно в плані узгодження, так і створює великі технічні труднощі: фановиє труби, електрика і т. п., так що від цієї ідеї відмовилися відразу ж. З приводу перенесення вхідних дверей – інше питання, хоча це і вимагатиме окремого і недешевого узгодження, зробити це теоретично можливо, так і в даному проекті не позбавлене сенсу, дозволяючи чіткіше розділити гостьову і приватні зони. Замовникам ця ідея, проте, не дуже сподобалася, та й трохи збентежили питання окремого узгодження. Ідеальним варіантом у такому разі було б погодити перенесення двері ще на стадії будівництва будинку, що, у всіх сенсах, полегшило б життя.

У підсумку вирішили зрушити до кордонів вже згадуваних колон-виступів стіни у вітальні та ванної кімнаті.

У ванній кімнаті замовники хотіли бачити велику, кутову ванну, так що рішення збільшити її площу за рахунок спальні, було прийнято майже відразу. Так само трохи змістили двері. Вітальню розширили за рахунок кабінету, на скільки дозволяють правила, об'єднали з балконом (спірне рішення, однак це було одне з основних побажань замовників, від якого відмовити не вдалося). У цій же кімнаті, за задумом, повинен розміститися камін, спеціальні ніші для телевізора, книг і аудиосестемы.

Щоб у вузькому місці коридору, при вході на кухню, було можливо нормально розвернутися, скосили кут вітальні і відмовилися від кухонних дверей. Нішу, утворену однієї з колон в дальньому кутку, вирішили обіграти гипрочными кутовими поличками, щоб не так псувала вигляд і була хоч скільки-небудь функціональної. Взагалі, в проекті достатньо велика роль відводиться вбудованим конструкцій. Перш за все, в тих місцях, де вони покликані приховати або виправити дефекти планування.

Вузький коридор, який об'єднує всі кімнати, вирішили обіграти за допомогою декоративних ефектів і, щоб максимально полегшити пересування, зробити двері у вітальню розсувними. Таким чином, це повинні бути розсувні, двопільні двері, які не будуть «їхати» в стіни, а ковзати поверх, завдяки навісної конструкції.
На балконах замінили склопакет, щоб вони були достатньо теплими для користування в будь-який час року (зрозуміло, з урахуванням додаткових джерел тепла). Балкон, прилеглий до спальні, вирішено було віддати під господарські потреби і зони зберігання, і тому зробити частково непрозорим (загальна оздоблення фасаду будинку це дозволяє). Репрезентативний, гостьовий, балкон, вирішили залишити максимально прозорим, щоб не втратити ні шматочка прекрасного виду. Оформити невисоким бордюром і легкої кованими гратами.

План після перепланування, відразу враховує приблизну розстановку меблів, щоб замовники мали уявлення про те, що і як можна розмістити, що поміщається, а від чого краще відмовитися.

Рекламний блок
Рекомендуємо для перегляду