Квартира на Береговій. Ідеї ремонту

Рекламний блок

Початкова планування квартири нас обмежувала тим, що всередині було багато капітальних стін. Оскільки вони мали конструктивне значення, зламати їх виявилося неможливо. І тоді я розширила дверний отвір на кухню, щоб додати «прозорості» простору інтер'єру. В проріз встановили металеві каркасні конструкції з швелерів і двотаврових профілів, які взяли на себе навантаження верхнього перекриття.
Квартира на Береговой
Квартира на Береговой
Квартира на Береговой
план до перепланировки

план до перепланування


план после перепланировки

план після перепланування


Щоб візуально підтримати ефект, ми об'єднали кухню з вітальні. Чималу роль зіграв дизайн стелі та підлоги, а також підсвічування – вбудовані світильники на стелі і на підлозі розташовуються уздовж однієї лінії, служачи дзеркальним відображенням один одного.

Одне із завдань полягала в тому, щоб відгородити передпокій, і в той же час обладнати невелике приміщення для господарських потреб. Я вирішила це завдання, побудувавши в коридорі невелику комору. У передпокої, на правій стіні від входу, ми помістили велике дзеркало в багеті і навісну консоль. У поєднанні це дозволило не тільки візуально збільшити простір, але і функціонально його використовувати.

Вхід в комору я «замаскувала»: дверне полотно, виготовлене за індивідуальним проектом, було пофарбовано в колір стін, але зі своїм шиком – на матову поверхню було завдано флуоресцентний малюнок. Такий же візерунок прикрасив двері вбудованої шафи-купе.
Квартира на Береговой
Квартира на Береговой

Особливих труднощів зажадало розширення ванної кімнати. Її перепланування здійснили за рахунок приєднання частини тамбура і перенесення входу в спальню і ванну. Справа в тому, що клієнти хотіли отримати приватну ванну кімнату, в яку можна було потрапити тільки з спальні.
В обробці стін використовували плитку або мозаїку. Мозаїкою також виклали екран ванній.
Квартира на Береговой
Квартира на Береговой

В результаті нова ванна кімната виявилася досить просторою і вмістила кутову ванну, підвісний унітаз, велику раковину і шафа-пенал.

До опорядження стін у спальні ми підійшли креативно. На перший погляд, штукатурка з ефектом срібла – це не самий підходящий матеріал кімнаті, призначеної для відпочинку. Але в поєднанні з оксамитом на шпалерах все заграло по-іншому.
Квартира на Береговой
Квартира на Береговой

Площа гостьового санвузла була маленькою, але тут нас виручили дзеркала. У підсумку, вийшло дзеркальне королівство. Доповнив картину підвісний унітаз, а ревізію розмістили над інсталяцією.
Квартира на Береговой

Так, на площі 1,5 квадратних метра у нас помістилася ревізія, унітаз і раковина.

Рекламний блок
Рекомендуємо для перегляду