Будинок 200кв. м. для відвідувачів "vdolevke". Ідеї ремонту

Рекламний блок

Відвідувачі цього сайту обрали нас в якості виконавців дизайн-проекту заміського будинку, який знаходиться в мальовничому передмісті Санкт-Петербурга.

Ми з цікавістю стали проектувати, так як будинок цікавий і замовники доброзичливі.

Хол і вітальня-кухня-їдальня виконані в урочисто-парадному класичній стилістиці. Висота стель близько 6 метрів, що дозволяло втілити в життя цей вибір.


Дом 200кв. м. для посетителей

Хол 1-го поверху з видом на вітальню зону. На підлозі керамограніт "під мармур", стіни - декоративна штукатурка "марморіно".


Дом 200кв. м. для посетителей

У вітальні є камін і меблева композиція для телевізора, за якої з боку їдальні зони розташований шафа зі скляними дверцятами. Над утворилася перегородкою ми розмістили світильники з муранського скла у вигляді круглих кілець, які утворюють шторку, щоб розподіл простору було яскраво вираженим і при цьому загальний простір приміщення не розділяти глухою перегородкою, яка б перетворила величезне приміщення в кімнати-колодязі.


Дом 200кв. м. для посетителей

На візуалізації зображений сервант-перегородка між вітальнею і їдальнею, в якій можна розмістити парадні предмети столового посуду.

Світильник-шторка з муранського скла може бути повітряної підсвічуванням. По периметру приміщення встановлені поліуретанові карнизи з закарнизне підсвічуванням зі світлодіодами, підсилює ступінь освітленості приміщень.

Дві люстри в їдальні-кухні і одна велика у вітальні надають урочистий вигляд приміщень, але не завжди можуть повною мірою висвітлити настільки великий простір, тому і народилася ідея з закарнизым світлом.


Дом 200кв. м. для посетителей

Кухня в традиційних кольорах молочного контрастує зі стільницею і "фартухом" з натурального темно-коричневого каменю.


Дом 200кв. м. для посетителей

Хол другого поверху веде в приміщення приватної зони, де розміщується спальня господарів, з прилеглими до неї ванною кімнатою, спальні гостей. Одна з кімнат для гостей згодом перетворюється в дитячу кімнату. Тут підлога в обробці з паркету темного кольору, так як за бажанням замовників, сходи з натурального дерева кольору венге. Щоб об'єднати концептуально хол першого (в керамограніті "під мармур") та другого поверхів потрібна така деталь.


Дом 200кв. м. для посетителей

Спальня господарів будинку повторює полюбилося їм на першому поверсі стилістичне спрямування. Улюблений ними бірюзовий колір ми використовуємо в текстилі. Панно за узголів'ям ліжка в класичній рамі-теж текстиль. Кессонірованний стелю робить цю плоскоть неоднообразной і дозволяє вбудувати в кесони світильники для додаткової освітленості приміщення.

Над вбудованими шафами проходить дзеркальна оздоблення по периметру приміщення в зоні примикання до стелі. Ці дзеркала над шафами є прихованими дзеркальними дверцятами антресолей, а над ліжком просто дзеркала, які продовжують по контуру ідею задзеркалля.


Дом 200кв. м. для посетителей

Туалетний столик розміщений у еркерний частини приміщення, де достатня ступінь освітлення.


Дом 200кв. м. для посетителей
 
Ванна кімната з вікном - мрія будь-якого домовласника. Текстиль покликаний підтримати кольорову гаму спальні і підкреслити. що ця кімната індивідуально-хазяйська.


Дом 200кв. м. для посетителей

Особливої уваги у ванній кімнаті заслуговує дзеркало над композицією з двох раковин. В дзеркало вбудований телевізор!!! Тепер господарі можуть насолоджуватися переглядом телевізійних передач прямо при прийомі водних процедур і в душі і в гідромасажній ванні!


Дом 200кв. м. для посетителей

Кімната для батьків більш аскетична, але збалансована за кольором.


Дом 200кв. м. для посетителей

Гостьова ванна кімната другого поверху яскрава і сонячна, так як невелика мансардне вікно недостатньо добре наповнює сонцем і світлом дане приміщення, тому жовте сонечко фігурує в кольорі обробки.

Дом 200кв. м. для посетителей

Гостьова кімната другого поверху, що примикає до гостьовій ванній кімнаті покликана поєднуватися за кольором і наповнена сонячним світлом колірної обробки. Ліжка тут полуторні з можливістю з'єднання їх та перетворення в двоспальне ліжко для гостей, які є подружньою парою.


Дом 200кв. м. для посетителей

Ця кімната знаходиться в сонячній частини будинку з великими вітринними вікнами в підлогу. Ми вирішили дещо пом'якшити яскравість сонця, додавши велику частину синіх відтінків в це приміщення. Надалі ця кімната буде дитячої!!! Це легко буде зробити замінивши двоспальне ліжко на полуторну та замість крісла поставивши навчальний столик з робочим кріслом.

Інші приміщення представлені у мене на сайті.

Рекламний блок
Рекомендуємо для перегляду