Планування кухонного гарнітура. Ідеї ремонту

Хотілося б поділитися своїми планами, з метою попросити ради і так сказати свіжого погляду на питання.
Все в кухонному ганитуре я вже розпланувала і розподілила. Але от треба вже точно визначатися з розташуванням все, тому хочу порадитися, все я врахувала, нормально виходить?
Конфігурацію вибрала лінійну, жодних Г-подібні, П-образних і інших буквообразных. Всі ящики намагалася робити більш або менш стандартними, щоб менше робити на замовлення.
Ось як приблизно вийшло. За візуалізацію вибачаюся, сама в свитхоме малювала.

Планирование кухонного гарнитура
Розпишу зліва направо:Штора(синя), вбудований холодильник, шафа з вбудованим морозильником знизу і полицями зверху, колона з вбудованим духовою шафою і вмонтованою мікрохвильовкою, робоча поверхня, варочна поверхня, робоча поверхня з посудомийкою, мийка і закінчується все сантехкоробом.
Короб думаю або оформити вузьким і неглибоким шафою, як весь кухонний ганитур, або просто полички навісити. Все буде залежати від вартості шафки на замовлення (розміри виходять не стандартними).
Так ось у чому вся суть моїх коливань. Дивлюся я і думаю, а не далеченько я холодильник засунула? Може варто перенести ближче до робочої поверхні? Тобто зробити таку ракировку: морозильник, потім духовка, а потім холодильник?
Що ще мене бентежить, не буде духовка сильно гріти холодильник? Що можна зробити за теплоотведению або ізоляції? Духовку вибрала таку, щоб не грілася зовнішня поверхня більш 50 градусів (у характеристиках так написано), це може врятувати ситуацію?

Рекомендуємо для перегляду